Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з України

Новини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з України

Здається лідер Радикальної партії Олег Ляшко полюбив Вінницьку область. За останні сім місяців він вдруге відвідує наш регіон, більше того, сьогодні під час візиту пообіцяв до Нового року завітати ще раз. Минулого разу політик обмежився Вінницею. Цього разу, поїхав у глибинку - село Зозулинці, що в Козятинському районі.

Здається лідер Радикальної партії Олег Ляшко полюбив Вінницьку область. За останні сім місяців він вдруге відвідує наш регіон, більше того, сьогодні під час візиту пообіцяв до Нового року завітати ще раз. Минулого разу політик обмежився Вінницею. Цього разу, поїхав у глибинку - село Зозулинці, що в Козятинському районі.

Тут лідер Радикальної партії відвідав фермерське господарство «Хлібороб», де коровам під час доїння вмикають класичну музику. Олег Валерійович годував одну із 600 тамтешніх «Зорьок» та смакував молоком, яким його пригостив власник господарства. Після дегустації лідер РПЛ заявив, що відстоюватиме інтереси фермерів, а пальмову олію потрібно заборонити в Україні. Адже імпортний продукт шкодить українцям і не дає розвиватися сільгоспвиробникам.

«Українське молоко найкраще, а нам кажуть їсти пальмову олію. Нехай її повернуть назад, звідки привезли, а українці мають їсти якісну молочну продукції із Зозулинців , що на Вінниччині. Нам щось «бадяжать» замість якісного українського молока, продають, заробляють надприбутки, а потім прості люди все життя працюють на аптеки і лікарні, тому що пальмова олія надзвичайно шкідлива.

Заборона пальмової олії – це ще й робочі місця для українських селян, доходи для сільських сімей, розвиток національного виробництва і вітчизняної економіки», - зазначив Олег Ляшко, й висловив сподівання, що парламент таки підтримає його законопроект про заборону пальмової олії у молочних продуктах, який вже прийнято в першому читанні.

За його словами, принципово для розвитку економіки є підтримка села, відтак і фермерів, які створюють робочі місця та виготовляють продукцію, а не експортують з-за кордон сировину. Як один із шляхів підтримки фермерів Олег Ляшко пропонує відновлення спецрежиму оподаткування ПДВ.

«За таких умов людина заробляє гроші, ці кошти автоматично повертаються йому на рахунок і використовуються на розвиток господарства. Відновлення спецрежиму оподаткування ПДВ і реальна дотація від держави на відновлення тваринництва, за якої було вигідно годувати корову, а також створення робочих місць – це те, що дасть можливість повернути роботу в село, життя в село. Без корови не буде села, а без села не буде України», - каже політик.

Водночас, політик впевнений, що продаж землі за будь-яких обставин потрібно не допустити, водночас треба призупинити трудову міграцію, інакше «не за горами» той час, коли в Україні почнеться кадровий голод. А ще потрібно зробити так, щоб кредити для українців були доступними, тому серед завдань, які Олег Ляшко вважає основними, зниження кредитних ставок.

«Нам не треба друкарський станок, а потрібно, щоб було більше корів, щоб на таких підприємствах були більші надої, більше врожаїв, щоб вони розвивалися. Без дешевих кредитних ресурсів не можливий розвиток, а наші люди сьогодні бояться банків, як чорт ладану, тому що там вимагають 25-30% річних. Необхідно, щоб українці кредитувалися на сприятливих умовах, як у всьому світі», - підкреслив Олег Ляшко.

 

Новини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з УкраїниНовини Вінниці / Після смакування вінницького молока Олег Ляшко заявив, що добиватиметься викорінення пальмової олії з України
Саша Григоровська

16 листопада, 2018