Підпільний покер-клуб "накрили" у Вінниці за участю спецпідрозділу «КОРД». Винним загрожує штраф (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Підпільний покер-клуб "накрили" у Вінниці за участю спецпідрозділу «КОРД». Винним загрожує штраф (ФОТО, ВІДЕО)

Підпільний покер-клуб викрили поліцейські у Вінниці. Діяв заклад по вулиці Пирогова. У п’ятницю, 3 травня, організаторів та учасників незаконної гри взяли «на гарячому». До операції залучили бійців КОРДу. А викриттям грального закладу займались співробітники Управління карного розшуку, Управління захисту економіки, Вінницького відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури м. Вінниці.

Підпільний покер-клуб викрили поліцейські у Вінниці. Діяв заклад по вулиці Пирогова. У п’ятницю, 3 травня, організаторів та учасників незаконної гри взяли «на гарячому». До операції залучили бійців КОРДу. А викриттям грального закладу займались співробітники управління карного розшуку, управління захисту економіки, Вінницького відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури м. Вінниці.

Відкрито кримінальне провадження. Організаторам грального бізнесу загрожує штраф - від 17 тисяч до  85 тисяч гривень. Якщо переважно під час обшуків правоохоронці вияляють лише адмінстраторів, то цього разу нібито затримано і власників. 

«За словами начальника Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрія Дамзіна, зловмисники спеціально обладнали приміщення, куди приходили бажаючі зіграти в покер за відповідні ставки. За попередньою інформацією, в закладі можна було придбати не лише їжу та алкогольні напої, а й наркотики. Під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні правоохоронці  вилучили речові докази - колоди карт, набори з фішками, грошові кошти в гривнях та доларах США, столи, обладнані для гри в покер, записники з нотатками про борги осіб. На момент обшуку там знаходилися організатори  незаконного бізнесу, обслуговуючий персонал та відвідувачі. Проводиться розслідування», - йдеться у повідомленні поліції.

Новини Вінниці / Підпільний покер-клуб "накрили" у Вінниці за участю спецпідрозділу «КОРД». Винним загрожує штраф (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Підпільний покер-клуб "накрили" у Вінниці за участю спецпідрозділу «КОРД». Винним загрожує штраф (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Підпільний покер-клуб "накрили" у Вінниці за участю спецпідрозділу «КОРД». Винним загрожує штраф (ФОТО, ВІДЕО)