Підпалювачка декоративного трамваю Аліса Виноградова хотіла поцупити маленького Ісуса у Ватикані. Її затримала тамтешня поліція

Новини Вінниці / Підпалювачка декоративного трамваю Аліса Виноградова хотіла поцупити маленького Ісуса у Ватикані. Її затримала тамтешня поліція

Femen-активістка Аліса Виноградова, яка нещодавно підпалила декоративний трамвай у Вінниці, як і обіцяла, вгамовуватися не збирається. Учора, 25 грудня, вона намагалася поцупити фігурку Ісуса з Вертепу. Й сталося це – на площі святого Петра у Ватикані!

Femen-активістка Аліса Виноградова, яка нещодавно підпалила декоративний трамвай у Вінниці, як і обіцяла, вгамовуватися не збирається. Учора, 25 грудня, вона намагалася поцупити  фігурку Ісуса з Вертепу. Й сталося це – на площі святого Петра у Ватикані!

Про проведену «акцію» на сторінці цієї організації у соцмережі була оприлюднена інформація й заява.  Femen, зокрема, вимагає від Ватикану «відпустити заарештовану секстремистку, залишити у спокої жінок й засудити педофілію у вищій церковній ієрархії».Нагадаємо, що 25-річну А. Виноградову після нічного підпалу декоративного трамвайчика на вул. Соборній у Вінниці ввечері 14 листопада правоохоронці затримали у Києві. Проти неї було порушено кримінальне провадження. 16 листопада Вінницький міський суд обрав їй запобіжний захід – 60 днів домашнього арешту на нічний час. Поїхавши у Ватикан, вона порушила умови цього арешту. А за вчинений підпал підозрюваній загрожує від 3 до 7 років ув’язнення. Чим для неї все закінчиться – дізнаємося незабаром.

Юрій ЯРМОЩУК