Підліткові "покатушки": на Вінниччині вночі юний водій збив хлопчину

Новини Вінниці / Підліткові "покатушки": на Вінниччині вночі юний водій збив хлопчину

На Вінниччині 16-річний водій взявши автомобіль батька, вирішив уночі прокататися. Однак без пригод не обійшлось. Аби його не «засікли» місцеві, хлопець не вмикав фари, через що не помітив та збив 14- річного підлітка, яких саме йшов по дорозі.

На Вінниччині 16-річний водій, позичивши автомобіль батька, вирішив уночі прокататися. Однак без пригод не обійшлось. Аби його не «засікли» місцеві мешканці, хлопець не вмикав фари, через що не помітив та збив 14-річного підлітка, який саме йшов по дорозі.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області,  29 липня вночі у селі Кудіївці Жмеринського району сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувався 14-річний підліток.

Як стало відомо, 16-річний хлопець узяв покататися автомобіль «ВАЗ 21013» свого батька. Однак, вирішив рухатись сільською дорогою без ввімкненого світла фар. Мабуть не хотів, аби знайомі розповіли батькам. Відтак здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, який  перебував на проїжджій частині дороги.

14-річний підлітка з травмами було госпіталізовано до обласної дитячої лікарні. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини злочину.