П'яний вінничанин у дворі багатоповерхівки лякав пістолетом малечу та жінку

Новини Вінниці / П'яний вінничанин у дворі багатоповерхівки лякав пістолетом малечу та жінку

Цей 45-річний хуліган наразі перебуває у СІЗО. За свій вчинок він відповідатиме перед законом. А загрожує йому – до 7 років ув'язнення. Ця надзвичайна пригода сталася вчора опівдні у дворі багатоповерхівки на вул. Янгеля. Раптом 43-річна річна жінка помітила, що невідомий нетверезий чоловік наводить пістолет на неї та малечу.

Наразі цей 45-річний хуліган перебуває у СІЗО. За свій вчинок він відповідатиме перед законом. А загрожує йому – до 7 років ув'язнення. 

Ця надзвичайна пригода сталася вчора опівдні у дворі багатоповерхівки на вул. Янгеля. Раптом 43-річна річна жінка помітила, що невідомий нетверезий чоловік наводить пістолет на неї та малечу. Про це вона повідомила правоохоронців.  За кілька хвилин ті почали шукати цього озброєного чоловіка.

Затримали ж його у тому мікрорайоні. Він сидів на лавці біля багатоповерхівки. За мить на нього наділи кайданки, посадили у автомобіль слідчо-оперативної групи й повезли у відділ поліції.

Там з'ясувалося, що вулицями міста цей вінничанин гуляв з кобурою, у якій лежав травматичний пістолет «Trooper». А носив він його «на всяк випадок». Чи не стріляв у когось з цієї зброї – перевірять експерти, яким передали вилучений у нього пістолет.

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, кримінальне провадження відкрито за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Юрій Ярмощук

11 червня, 2018