П’яний, без водійського посвідчення та номерів гасав Вінницею водій «Опеля»: отримав сім протоколів від патрульних

Новини Вінниці / П’яний, без водійського посвідчення та номерів гасав Вінницею водій «Опеля»: отримав сім протоколів від патрульних

Прибувши на місце ДТП, що сталася на вулиці Привокзальній у Вінниці, винуватця аварії патрульні не знайшли: він залишив свій «Опель» та побіг… Впіймав горе-кермувальника на вулиці Шмідта син іншого учасника ДТП – водія «Рено». Його привели на місце аварії і склали протокол про ДТП.

Прибувши на місце ДТП, що сталася на вулиці Привокзальній у Вінниці, винуватця аварії патрульні не знайшли: він залишив свій «Опель» та побіг… Впіймав горе-кермувальника на сусідній вулиці син іншого учасника ДТП – водія «Рено». Його привели на місце аварії і склали протокол про ДТП.

Але, як повідомили у прес-службі патрульної поліції Вінницької області, 24-річний водій-втікач виявився порушником-«універсалом».

«Поліцейські помітили в чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та доставили до наркодиспансеру. Алкотестер «Драгер» показав, що в організмі водія 2,45 проміле алкоголю. На кермувальника патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку). Крім цього, у чоловіка виявили ще цілий ряд порушень. З’ясувалось, що він їхав без державного номерного знаку, взагалі не отримував посвідчення водія, не мав при собі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а термін полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності у нього закінчився», - йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Загалом патрульні поліцейські склали на водія 7 адміністративних матеріалів.

Сергій Маламура

24 травня, 2019