"П’яна" ніч понеділка, або як на Вінниччині водії масово порушували правила ПДР

Новини Вінниці / "П’яна" ніч понеділка, або як на Вінниччині водії масово порушували правила ПДР

На Вінниччині за ніч з 1 на 2 червня патрульні зупинили десять п’яних водіїв. Не всі вели себе адекватно, були і дебошири, які в неадекватному стані намагались втекти від правосуддя. На щастя водії, перебуваючи за кермом п’яними, нікого не встигли збити та покалічили.

На Вінниччині за ніч з 1 на 2 червня патрульні зупинили десять п’яних водіїв. Не всі вели себе адекватно, були і дебошири, які в неадекватному стані намагались втекти від "вартових" правосуддя. На щастя водії, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, нікого не встигли збити та покалічили.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Вінниччини, у ніч на 2 липня поліцейські склали 10 адміністративних матеріалів на водіїв, що перебували за кермом напідпитку.

Що стосується безпосередньо Вінниці, то близько 1-ї години ночі на вулиці Липовецькій копи помітили Opel Vectra, водій якого вихляв, не вмикаючи покажчиків повороту. На сигнали правоохоронців про зупинку порушник не реагував, а продовжував рух із порушеннями ПДР.

Інспекторам прийшлось блокувати автівку втікача, та лише на вулиці Гонти зупинили її. У 38-річного керманича були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Йому запропонували пройти освідування на місці зупинки. Однак, громадянин вирішив випробувати власні сили, та утекти від правоохоронців, лаючи на них.

На водія складено постанови за невикористання покажчиків повороту, незупинку за вимогою, непред'явлення документів, за те, що був позбавлений права керування, та протоколи за керування напідпитку, дрібне хуліганство та злісну непокору працівникам поліції.