Петиція щодо електронних щоденників у вінницьких школах набрала понад чверть потрібних голосів

Новини Вінниці / Петиція щодо електронних щоденників у вінницьких школах набрала понад чверть потрібних голосів

Нещодавно NaПарижі повідомляв , що після зимових канікул в усіх школах Жмеринки запровадили електронні щоденники й журнали. Схоже пропонують зробити й у Вінниці.

Нещодавно NaПарижі повідомляв, що після зимових канікул в усіх школах Жмеринки запровадили електронні щоденники й журнали. Схоже пропонують зробити й у Вінниці.

З цього приводу кілька днів тому зареєстрована відповідна петиція. Її авторка кількома словами пояснює, для чого це потрібно: «Щоб батьки щодня могли заходити на сайт і контролювати успішність та відвідування своїх дітей».

Певно, що таку новацію сприймають по-різному у педагогічному середовищі. Скажімо, у Жмеринці учителів, які віднедавна мають виставляти оцінки не лише у традиційні паперові журнали й щоденники, а й у електронні, вирішили заохочувати щодо останнього додатковими вихідними. Й не важко здогадатися чому, адже, як відомо, педагогам у школах вистачає «паперової» роботи. 

До речі, у Вінниці згадана петиція не надто стрімко збирає голоси. За перші чотири дні вона набрала близько чверті від потрібної кількості «підписів». Утім, ще залишилося 10 днів, тож звернення має шанс бути розглянутим владою нашого міста.

Юрій Ярмощук

5 лютого, 2019