Перспективи Ниви: вінницька команда дізналася, з ким гратиме в наступному сезоні

Новини Вінниці / Перспективи Ниви: вінницька команда дізналася, з ким гратиме в наступному сезоні

Через обмежене фінансування переважно з боку обласного і міського бюджетів частина «нивівців» залишала вінницький клуб у літнє міжсезоння. Продовжили контракти 11 гравців. Відомі вже й суперники вінничан у наступному сезоні. До вже відомих «Ниві» клубів додалися три, які виступатимуть у Другій лізі вперше.

Через обмежене фінансування переважно з боку обласного і міського бюджетів частина «нивівців» залишала вінницький клуб у літнє міжсезоння. Продовжили контракти 11 гравців. Відомі вже й суперники вінничан у наступному сезоні. До вже знайомих «Ниві» клубів додалися три, які виступатимуть у Другій лізі вперше.

Спочатку про склад. Як зазначають у клубній прес-службі, «Нива» підписала річні контракти з двома голкіперами. Це Максим Гурідов і Леонід Мукомел, які захищали ворота команди у минулому сезоні. За вінницький колектив однозначно виступатимуть польові гравці: Владислав Когут, Сергій Бондарчук, Олександр Демченко, Тимофій Брижчук, Андрій Рогозін, Максим Яськов, Давид Подкуйко, Ігор Маляренко і Ярослав Браславський.

Як запевнив головний тренер команди Колінз Нгаха, підсилення складу триватиме.

«11 гравців – кістяк команди. Але ми прагнули бачити в складі ще когось з іногородніх гравців. Поки відкритим залишається питання щодо Дениса Долінського і Назара Виздрика», – каже наставник.

За його словами, «Ниві» конче потрібно підсилювати центральну «вісь», і в першу чергу позицію центрального захисника. Не буде зайвим і третій воротар.

Про своїх суперників «Нива» на сезон 2019/20 «Нива» дізналася 27 червня, коли відбулась Конференція ПФЛ. За її підсумками визначили склад Другої ліги. Отже, в групі “А” гратимуть 11 команд, в групі “Б” – 12. Вінничан цікавить «перша»:

1. “Буковина” (Чернівці)
2. “Верес” (Рівне)
3. ФК “Калуш”
4. “Нива” (Тернопіль)
5. “Нива” (Вінниця)
6. “Оболонь-Бровар-2” (Буча)
7. “Полісся” (Житомир)
8. “Поділля” (Хмельницкий)
9. ФК “Ужгород”
10. “Чайка” (Петропавлівська Борщагівка)
11. “Діназ” (Вишгород).

З вісьмома клубами вінничани вже зустрічалися у минулому сезоні. Новачки амбітні, тому можна припустити, що як і раніше результати будуть непередбачуваними кожної гри.

Макс Мельник

28 червня, 2019