«Перший пішов»: у Вінниці врятували чоловіка, який провалися під кригу

Новини Вінниці / «Перший пішов»: у Вінниці врятували чоловіка, який провалися під кригу

Перший випадок цьогоріч у Вінниці, коли чоловік провалився під кригну, стався 9 січня. Людині пощастило. Вчасно на місці опинились рятувальники.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Інцидент стався близько 10-ї ранку у водоймі, розташованій на вулиці Кості Широцького (Старе місто). Про те, що чоловік провалився у крижану воду, виклик до надзвичайників надійшов від працівників поліції.

«Терміново, на місце події, прибули бійці ДСНС одразу двох міських підрозділів. На надувному човні рятувальники дісталися до потопаючого, і вже за лічені хвилини за допомогою рятувальної мотузки витягли чоловіка із крижаної «пастки», - йдеться у повідомленні.

Постраждалого до прибуття медиків ДСНС-ники зігріли за допомогою термопокривала та передали бригаді «екстренки».

Що стало причиною того, що 47-річий чоловік вирішив спробувати кригу на міцність та ступити на замерзлу водойму, поки невідомо. Головне, що вдалося врятувати ще одне людське життя.

Новини Вінниці / «Перший пішов»: у Вінниці врятували чоловіка, який провалися під кригуНовини Вінниці / «Перший пішов»: у Вінниці врятували чоловіка, який провалися під кригуНовини Вінниці / «Перший пішов»: у Вінниці врятували чоловіка, який провалися під кригуНовини Вінниці / «Перший пішов»: у Вінниці врятували чоловіка, який провалися під кригу
Макс Мельник

10 січня, 2024