Перша весняна гра: у неділю вінницькі «Вовчиці» вдома зустрічатимуться «Титанідами» із Кам'янець-Подільського

Новини Вінниці / Перша весняна гра: у неділю вінницькі «Вовчиці» вдома зустрічатимуться «Титанідами» із Кам'янець-Подільського

Весну вінницька команда дівчат з флаг-футболу розпочинає активно. Так 3 березня, у товариському матчі вінницькі «Вовчиці» зустрічатимуться із «Титанідами» із Кам'янць-Подільського.

Весну вінницька команда дівчат з флаг-футболу розпочинає активно. Так, 3 березня, у товариському матчі вінницькі «Вовчиці» зустрічатимуться із «Титанідами» із Кам'янець-Подільського.

Гра відбуватиметься на стадіоні Центрального міського парку ім. Горького. Товариський матч розпочнеться об 11 годині. Команда вінничан запрошує вболівальників прийти та підтримати спортсменок.

Для довідки: флаг-футбол — різновид американського футболу, а точніше – його безконтактна версія. Мета гри така ж як і в американському футболі – занести м’яч у залікову зону суперника. Основна відмінність – заборонені жорсткі контакти, спортсмени грають без захисної екіпіровки. Замість шоломів та каркасів на поясі гравця прикріплені два прапорці. І якщо в американському футболі для того, щоб зупинити гравця з м’ячем використовується захват (жорсткий контакт), то у флаг-футболі достатньо зірвати з нього прапорець.

Саша Григоровська

1 березня, 2019