Переповненою маршруткою у Вінниці керував водій під «кайфом» (ФОТО)

Новини Вінниці / Переповненою маршруткою у Вінниці керував водій під «кайфом» (ФОТО)

У Вінниці патрульні ввечері зупинили переповнене маршрутне таксі, яким, як з’ясувалось, керував 56-річний водій у стані наркотичного сп’яніння. Про це у соцмережі повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. За його словами, увагу інспекторів маршрутка привернула тим, що була надто переповнена. Тому авто зупинили.

У Вінниці патрульні ввечері зупинили переповнене маршрутне таксі, яким, як з’ясувалось, керував 56-річний водій у стані наркотичного сп’яніння. Про це у соцмережі повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. За його словами, увагу вінницьких інспекторів маршрутка привернула тим, що була надто переповнена. Тому авто зупинили.  

«Водій виходить, пояснює, що саме година пік і потрібно було забрати побільше людей. Але ж це перевезення людей... Патрульні реагують відповідно – виписують на нього постанову за ч. 1 ст. 121-2 КУпАП. Тут міг би бути кінець чергової поліцейської історії, яких тисячі за добу. Але… Під час складання адміністративних матеріалів інспектори помічають в чоловіка ознаки наркотичного сп’яніння: розширені зіниці очей, які не реагують на світло, пальці рук тремтять, а хода - занадто жвава», - пише Олексій Білошицький.

Коли водія доправили до наркодиспансеру, стан наркотичного сп’яніння підтвердився. Матеріали патрульні направлять до суду. Окрім того, посадовець патрульної поліції пообіцяв:

«І завтра ж будуть направлені листи:

- на ОМС щодо перевірки дотримання умов перевезення пасажирів на даному маршруті перевізником та вирішення питання по розірванню договору щодо перевезень пасажирів по даному маршруту.

- на Укратрансбезпеку щодо перевірки дотримання ліцензійних умов перевізником (та прийняття рішення щодо позбавлення перевізника ліцензії щодо надання послуг з перевезення пасажирів)».

Фото зі сторінки Олексія Білошицького

Новини Вінниці / Переповненою маршруткою у Вінниці керував водій під «кайфом» (ФОТО)Новини Вінниці / Переповненою маршруткою у Вінниці керував водій під «кайфом» (ФОТО)Новини Вінниці / Переповненою маршруткою у Вінниці керував водій під «кайфом» (ФОТО)Новини Вінниці / Переповненою маршруткою у Вінниці керував водій під «кайфом» (ФОТО)
Сергій Маламура

23 жовтня, 2019