Озброєний кастетом молодик серед дня напав на вінничанина

Новини Вінниці / Озброєний кастетом молодик серед дня напав на вінничанина

Серед дня 31-річний вінничанин став жертвою грабіжника. Позавчора на Хуторі Шевченка до нього підійшов невідомий, який був озброєний кастетом, та відібрав два мобільні телефони. Правоохоронці, отримавши повідомлення про скоєний злочин, почали прочісувати територію. У провулку Гайдамацькому вони побачили двох підозрілих молодиків. Коли автомобіль патрульних почав наближатися, то один з них почав тікати, водночас діставши щось з кишені та кинувши у траву. Як з'ясувалося, позбувся він саморобного кастету.

Серед дня 31-річний вінничанин став жертвою грабіжника. Позавчора на Хуторі Шевченка до нього підійшов невідомий, який був озброєний кастетом, та відібрав два мобільні телефони.

Правоохоронці, отримавши повідомлення про скоєний злочин, почали прочісувати територію. У провулку Гайдамацькому вони побачили двох підозрілих молодиків. Коли автомобіль патрульних почав наближатися, то один з них почав тікати, водночас діставши щось з кишені та кинувши у траву. Як з'ясувалося, позбувся він саморобного кастету.

Його наздогнали та затримали. Потерпілий стверджує, що це саме той чоловік, який його пограбував. У відділі поліції встановили особу нападника, йому 26 років. 
Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 186 (грабіж) та ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру, його утримують під вартою. Йому загрожує до 7 років ув'язнення.


 

Юрій Ярмощук

9 жовтня, 2018