Останній дзвоник у Вінниці: першокласники як оберіг подарували випускникам ляльки-мотанки (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Останній дзвоник у Вінниці: першокласники як оберіг подарували випускникам ляльки-мотанки (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 25 травня, у всіх школах Вінниці пролунав останній дзвінок. Свято не зіпсувала навіть дощова погода, адже для більшості школярів воно дає старт довогоочікуваним канікулам. Випусники хоч з нетерпінням чекають на студентське життя, однак зізнаються із школою прощатися трішки бояться і будуть сумувати.

Сьогодні, 25 травня, у всіх школах Вінниці пролунав останній дзвінок.

Свято не зіпсувала навіть дощова погода, адже для більшості школярів воно дає старт довогоочікуваним канікулам.

Випусники хоч і з нетерпінням чекають на студентське життя, однак зізнаються - із школою прощатися трішки бояться і будуть сумувати. 

Попереду у випускників вступна кампанія, хвилювання, але тепло шкільних років назавжди зігріватиме їхні серця. Вони ніколи не забуватимуть стіни рідної школи, друзів та вчителів.

У школі-ліцею №7 першокласники подарували одинадцятикласникам, а таких тут сьогодні понад 100, українські оберіги – ляльки-мотанки. А випускники на подвір’ї школи станцювали вальс.

Для довідки: За даними департаменту у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради, сьогодні останній дзвоник пролунав для більш ніж 39 тисяч вінницьких школярів. Випускниками цьогоріч є понад 1700 одинадцятикласників. Також 3393 тисяч вінничан закінчили 9 класів.