«Оскароносний» губернатор, мер-хокеїст та Аль Пачіно і Джекі Чан в облраді: чиїми «двійниками» є ТОП-політики Вінниччини (ФОТО)

Новини Вінниці / «Оскароносний» губернатор, мер-хокеїст та Аль Пачіно і Джекі Чан в облраді: чиїми «двійниками» є ТОП-політики Вінниччини (ФОТО)

Як тільки у популярному додатку «Gradient» з’явилася можливість порівнювати риси обличчя користувачів із рисами відомих у світі особистостей, цю функцію одразу ж спробували застосувати до провідних українських політиків. Низка ЗМІ уже показали, наприклад, «українського Сільвестра Сталлоне» - Володимира Зеленського або ж «гобіта Фродо» - Олексія Гончарука. Вінницькі ТОП-чиновники та політики нічим не гірші столичних і теж заслуговують на свою «хвилину слави».

Як тільки у популярному додатку «Gradient» з’явилася можливість порівнювати риси обличчя користувачів із рисами відомих у світі особистостей, цю функцію одразу ж спробували застосувати до провідних українських політиків. Низка ЗМІ уже показали, наприклад, «українського Сільвестра Сталлоне» - Володимира Зеленського або ж «гобіта Фродо» - Олексія Гончарука. Хіба цього не достойні вінницькі "достойники"? NaПарижі допоміг.

Але з початку продемонструємо перших осіб держави. 

Вінницькі ТОП-чиновники та політики нічим не гірші столичних і теж заслуговують на свою «хвилину слави». – вирішила редакція NaПарижі. А оскільки наші посадовці та місцеві депутати зайняті важливим справами і їм ніколи розважатися у мережі, ми зробили це за них.      

Між іншим, розробники додатку запевняють, що цей сервіс використовує найбільш точну технологію пошуку збігів. Тому результати зазвичай максимально близькі до реальності. То на кого ж схожі ті, у чиїх руках усі важелі впливу на ситуацію у Вінницькій області?

Почнемо із найголовнішого посадовця області – нещодавно призначеного головою ОДА Владислава Скальського. «Gradient» переконує, що він – копія британського актора Бена Кінґслі.

Актор, між іншим, володар «Оскара» у 1982 році за роль у картині Річарда Аттенборо «Ганді». Номінувався на цю ж премію у 2002 році за роль у фільмі «Сексуальна тварюка». Нагороджений Орденом Британської імперії. Загалом – актор серйозний, у великих скандалах непомічений. Як, зрештою, і новий вінницький губернатор. Принаймні, поки що.

Шотландський актор Джеральд Батлер став відомим завдяки своїм ролям у картинах «300 спартанців», «Рок-н-рольщик», «Привид Опери» та інших. Тепер завдяки мобільному додатку з’ясувалось, що Джеральд сміливо може зіграти голову Вінницької облради Анатолія Олійника.

Єдиний «неактор» серед ТОП-посадовців вінницького політичного бомонду – міський голова обласного центру Сергій Моргунов. Йому сервіс «Gradient» впевнено і вперто приписує схожість із відомим російським хокеїстом Олександром Овечкіним. Хокеїст він хоча й російський, але доволі успішно грає у складі команди «Вашингтон Кепіталс», де вже встиг стати володарем Кубка Стенлі та Трофею Кона Сміта.

Колишній голова Вінницької ОДА Валерій Коровій може пишатися тим, що він – одне лице із Леонардо Ді Капріо. Розповідати про цього актора – зайве. Як, мабуть, і про екс-очільника області. Вінничани добре знають і першого, і другого. Але якщо на «Оскара» Ді Капріо висували уже п’ять разів, то головою ОДА В.Коровій був лише раз…

Колишній перший заступник губернатора Вінниччини Андрій Гижко, який на минулих парламентських виборах вразив своїм нестандартним підходом до «бігбордної» агітації, виявляється, має двійника – британського актора Орландо Блума. Той, не настільки, звісно, як Андрій Гижко, але теж свого часу вразив шанувальників своїм перевтіленням у «Піратах Карибського моря».  

«Камерон Діаз вінницької політики» - лідерка обласної «Батьківщини» Людмила Щербаківська. Камерон відома за роллю у фільмі «Маска». Акторка також озвучила принцесу Фіону у картині про Шрека.  «Gradient» впевнений, що з усім цим могла б без проблем впоратись і депутатка Вінницької облради Л.Щербаківська. Чого не скажеш про Камерон Діаз – сумнівно, що вона могла б зіграти очільницю вінницької «Батьківщини».

Дуже «яскравим» депутатом Вінницької обласної ради є Юрій Яремчук із фракції «Опоблоку». Не менш «яскравого» двійника приписує йому мобільний додаток - «Gradient» вважає, що Юрій Яремчук – майже брат-близнюк одного з найвідоміших американських акторів Аль Пачіно. Але якщо в останнього «Оскар» уже є, то в першого, вочевидь, усе ще попереду.

Як і Юрій Яремчук, на американську акторку надзвичайно схожа його сусідка по кріслу в облраді та колега по фракції Тетяна Антонець. Мобільний додаток стверджує, що вона – «викопана» Дакота Феннінг. Акторці 25 років, але в її доробку вже близько 40 ролей. Із найновіший стрічок Дакота знялась у фільмах «Одного разу в Голівуді» та «Американська пастораль».   

Важко уявити сесії Вінницької обласної ради без надзвичайно надихаючих та поетичних виступів депутатки від Радикальної партії поетеси Жанни Дмитренко. Додаток «Gradient» переконує, що вона якщо не близнючка, то точно може бути далекою родичкою американської акторки, співачки та моделі Скарлетт Йоханссон. Остання, до речі, нещодавно заявила, що також збирається йти у політику.

«Джекі Чаном» вінницької політики тепер, завдяки мобільному додатку можна називати депутата облради Андрія Ковальова. Щоправда, трюками, як у фільмах Джекі Чана пан Андрій у сесійній залі поки не відзначився, але, хтозна, можливо у нього все ще попереду. Принаймні тему питної води у Вінниці та чистих річок А.Ковальов в облраді відстоює не гірше, ніж його «двійник» справедливість у кіно.

А щоб не образились депутати Вінницької міської ради, подивимось, кого більше нагадує представниця їхнього депутатського корпусу Ганна Давиденко. Виявляється, двійником "оштрафованої" нещодавно вінницьким міськсудом (рішення ще не вступило в дію) депутатки є Шакі́ра Ісабе́ль Меба́рак Ріпо́лл – більше відома як просто Шакіра.

Це – колумбійська співачка, танцюристка та авторка пісень. От якби вінницький суддя звернув увагу на цю схожість перед винесенням вироку у справі про бійку в міській раді, можливо і вердикт був би іншим…