«Орел і решка» дісталась і до Вінниці. Шукають екзотику чи сало?

Новини Вінниці /  «Орел і решка» дісталась і до Вінниці. Шукають екзотику чи сало?

У Вінниці не заміченими не залишились ведучі та знімальна група телепрограми «Орел і решка». Нагадаємо, що «Орел і решка» - українська пізнавальна телепрограма про подорожі, веду якої об’їздили увесь світ вже не один раз. Яку екзотику бувалі мандрівники шукають у Вінниці?

У Вінниці непоміченими не залишились ведучі та знімальна група телепрограми «Орел і решка». Їх бачили у кількох місцям. Яку екзотику бувалі мандрівники шукають у Вінниці?

Нагадаємо, що «Орел і решка» - українська пізнавальна телепрограма про подорожі, веду якої об’їздили увесь світ вже не один раз. То що ж мандрівники 23 серпня шукали у Вінниці? Як стало відомо, у місті знімальну групу телепрограми «Орел і решка», яка мандрує з новим проектом - «Дома краще», зустріла  відома вінницька блогиня Олена Павлова. До речі, наше місто стало 12-им у списку мандрівок.

Євген Синельников - співавтор та один із ведучих «Орла і решки», не сидів на місці та вже встиг зустрітися із вінницьким гастрогідом Оленою Павловою. Про це Олена повідомила на своїй сторінці у Фейсбук:



Також, Євген Синельников не оминув увагою вело-активіста Олександра Царевського та його кота-супутника. Разом з ними Синельников їздить Вінницею на велосипеді та спілкується з вінничанами. Також у планах Євгена спуститися у вінницькі підземелля та обіцяє показати чимало вінницьких цікавинок у своїй програмі.

Фото Юрія Басюка