Операцію «Мак» розпочали правоохоронці на Вінниччині: уже «зібрали» перший урожай конопель

Новини Вінниці / Операцію «Мак» розпочали правоохоронці на Вінниччині: уже «зібрали» перший урожай конопель

Солідний урожай конопель «зібрали» правоохоронці на городі у 51-річного жителя села Дружне Калинівського району на Вінниччині – зірвали 365 кущів нарковмісної рослини. А в будинку знайшли вже готову до куріння марихуану. Чоловік каже, що вирощував коноплі винятково для себе і ділитися цим «щастям» ні з ким не збирався.

Солідний урожай конопель «зібрали» правоохоронці на городі у 51-річного жителя села Дружне Калинівського району на Вінниччині – зірвали 365 кущів нарковмісної рослини. А в будинку знайшли вже готову до куріння марихуану.

Чоловік каже, що вирощував коноплі винятково для себе і ділитися цим «щастям» ні з ким не збирався.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, вилучені рослини направлено на експертизу. За незаконне вирощування конопель та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, відповідно до ч. 2 ст. 310 ККУ та ч. 1 ст. 309 ККУ, правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.      

У поліції також нагадують, що з 1 червня на Вінниччині розпочато практичний етап оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мак», який триватиме до кінця вересня.