Ольга Полякова шукала собі двійника. Новою Суперблондинкою спробувала стати і майбутня вчителька математики та фізики з Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Ольга Полякова шукала собі двійника. Новою Суперблондинкою спробувала стати і майбутня вчителька математики та фізики з Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)

У понеділок, 17 вересня, в одному з київських торговельних центрів відбувся перший всеукраїнський конкурс двійників знаної вінничанки, популярної української співачки і актриси Ольги Полякової та пародій на неї. Найяскравіші учасники з Києва та регіонів України зійшлися на одній сцені, щоб поборотися за головний грошовий приз у 10 тисяч гривень і статус офіційного двійника співачки.

У понеділок, 17 вересня, в одному з київських торговельних центрів відбувся перший всеукраїнський конкурс двійників знаної вінничанки, популярної української співачки й актриси Ольги Полякової та пародій на неї. Найяскравіші учасники з Києва та регіонів України зійшлися на одній сцені, щоб поборотися за головний грошовий приз у 10 тисяч гривень і статус офіційного двійника співачки.

Стати новою Суперблондинкою спробувала і п’ятикурсниця Вінницького державного педагогічного університету, майбутня вчителька математики та фізики Дар’я Колеснік. Дівчина працює, грає в КВН у місцевій команді «5 хвилин», співає з дитинства. На конкурс вона поїхала не сама, а з танцювальним колективом, який знайшла за тиждень до виступу. Двоє хлопці та двоє дівчат також навчаються на факультеті математики, фізики і технологій. Як готувалася до конкурсу, які враження та призи отримала, Дар’я Колеснік розповіла журналісту NaПарижі.

«Два роки тому я брала участь у «Шоу талантів», який відбувався в нашому університеті. Тоді мені хотілося своїм виступом добитися ефекту «ВАУ!», тому вирішила зробити пародію на Ольгу Полякову.  Відео та фото дворічної давнини я і надіслала на кастинг у Київ. На наступний день мені повідомили, що я пройшла до фіналу. Радості не було меж, але тут я розумію, що залишається тиждень до конкурсу, а у мене номер лише в голові, кокошників немає. Я тиждень не ходила на роботу, чотири дні з ранку до ночі просто шила головні атрибути – собі та двом дівчатам, які танцювали зі мною», - каже Дар’я Колеснік.

На конкурс до столиці вінничанка єдина, серед 11 учасників, приїхала із власним танцювальним колективом. Хоча вона зізнається, що знайти таку підтримку було не легко. Тим більше не всі хлопці погодилися вийти на сцену в образі, який придумала їм Дар’я – голим торсом, а  на грудях - чорна ізоляційна стрічка.

«Одна справа погодитися поїхати, а інша справа навчити танцювати хлопців. Один день ми буквально годину тренувалися у Вінниці. Відточували свою «танцювальну майстерність» у столичному парку Шевченка, так як до Києва ми приїхали на кільканадцять годин раніше до старту конкурсу. Ввімкнули Полякову і давай тренуватися. Скажу відверто, перший раз танцювати у парку було трішки соромно, другий раз майже не соромно, а згодом було вже байдуже. До нас підходили діти, молодь, танцювали з нами», - розповідає дівчина.

Дар’я зізнається, що, збираючись на конкурс двійників, побоювалася, що конкурсанти «підставлятимуть підніжки» один одному, наприклад, кокошник зіпсують чи сукню. Однак жодних провокацій не було, від виступу вінничанка отримала «море позитивних емоцій та заряд бадьорості».

«Дуже сподобався і сам конкурс, і що ми виступали перед великою кількістю людей, і що в суддях була Ольга Полякова та продюсер співачки Михайло Ясинський. Оля мене похвалила, сказала, що я в ноти попадаю, вийшла до мене на сцену, аби помірятися ростом... Стільки емоцій, такий досвід отримати - це круто. Я на роботі просиділа 9 місяців, я  закинула КВН , концерти, і тут така можливість! Я за цим дуже скучила. В подальшому хочу займатися вокалом, співати», - каже Дар’я Колеснік.

Вінничанка здобула перемогу в номінації «Самий точний образ». Почесне звання «Королева ночі» і головний приз розміром в 10 тисяч гривень отримав юнак (дрег-квін) з Одеси на псевдонім Шпилька.

Усім учасникам конкурсу двійників Ольга Полякова також подарувала квитки на своє нове гранд-шоу «Королева ночі», яке відбудеться 26 жовтня у Палаці спорту, а також сири із пліснявою, які готує сама.

«Сир був дуже смачний», - каже Дар’я Колеснік.

Фото з соцмереж