Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинки

Новини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинки

В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України 14 ворожих об'єктів з 15 було знищено. Один з них ліквідовано на території Тростянецької громади, що на Вінниччині.

Про це повідомила Тростянецька селищна голова Людмила Червонецька.

Атака відбулась у ніч на 24 грудня.

«Уламки, на щастя, не принесли шкоди життю людей. Є пошкодження житлових будинків та господарських приміщень. Працюють відповідні комісії, профільні служби, відновлювальні бригади», - зазначила вона.

Рішенням сесії Тростянецької селищної ради від 24 грудня з резервного фонду виділено кошти на ліквідацію наслідків.

Новини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинкиНовини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинкиНовини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинкиНовини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинкиНовини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинкиНовини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинкиНовини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинкиНовини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинкиНовини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинкиНовини Вінниці / Один з «Шахедів» під час нічної атаки збили на Вінниччині: уламки пошкодили житлові будинки
Олег Верлан

24 грудня, 2023