Очільник Вінницької ОДА В. Коровій перевірив, як чистять Десенку у Стрижавці за 4 мільйони гривень

Новини Вінниці / Очільник Вінницької ОДА В. Коровій перевірив, як чистять Десенку у Стрижавці за 4 мільйони гривень

Голова Вінницької РДА Михайло Демченко, а також Стрижавський селищний голова Таїсія Короленко, показали очільнику Вінницької ОДА Валерію Коровію як тривають роботи по розчистці русла та укріпленню берегів річки Десенка.

Голова Вінницької РДА Михайло Демченко, а також Стрижавський селищний голова Таїсія Короленко показали очільнику Вінницької ОДА Валерію Коровію як тривають роботи по розчистці русла та укріпленню берегів річки Десенка.

Зокрема, тут мають привести в порядок 900 м річки в межах смт Стрижавка на ділянці від гирла до мостового шляхопроводу автодороги Вінниця-Калинівка та укріпити її берег. Техніка тут працює з початку року.

Роботи фінансуються коштом обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у співфінансуванні із селищним бюджетом.

Раніше NaПарижі повідомляв, що на відкритих торгах через Prozorro визначено переможця - підрядника, який розчистить русло Десни (Десенки). Так, мінімальну ціну запропонувало ТОВ "АЛЬМАНАХ-2000". Роботи, які обійдуться майже 4 мільйони гривень, товариство має завершити до кінця 2018 року.

Нагадаємо, що Вінниччина придбала земснаряд для розчистки річки Південний Буг та його притоки.

Фото з сайту ВОДА.