Очільник експертної установи Вінниччини лякав звільненням та вимагав у підлеглої 500 доларів США (ФОТО)

Новини Вінниці / Очільник експертної установи Вінниччини лякав звільненням та вимагав у підлеглої 500 доларів США (ФОТО)

Затримали цього посадовця учора. Він вже вдруге «горить» на хабарі: торік його упіймали, коли хотів покласти в кишеню 10 тис. грн, обіцяючи написати «потрібний» висновок якоїсь експертизи.

Затримали цього посадовця учора. Він вже вдруге «горить» на хабарі: торік його упіймали, коли хотів покласти в кишеню 10 тис. грн, обіцяючи написати «потрібний» висновок якоїсь експертизи. Ця справа нині перебуває у суді. Утім, це не зупинило його. Нещодавно він вирішив заробити на підлеглій – вимагав у неї 500 доларів США. За те, що не звільнить її. Опинившись у такій сумній ситуації, жінка пішла, як то кажуть, у відповідні органи та розповіла про те, що робиться у їхній організації.

Очільника обласної експертної установи вдруге упіймали на «гарячому». Як тільки він отримав хабар, у його кабінет хутко увійшли правоохоронці. Вони вилучили п'ять «помічених» зелених купюр та склали протокол.

Цей «експерт» – під вартою. Незабаром йому мають оголосити про підозру та обрати запобіжний захід. Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 КК України. Про це повідомляє Управління захисту економіки у Вінницькій області. Підозрюваному загрожує тривале ув'язнення та конфіскація майна.

 
 

Юрій Ярмощук

9 червня, 2018