Облив бензином і підпалив. На Вінниччині п’яний чоловік жорстоко помстився співмешканці

Новини Вінниці / Облив бензином і підпалив. На Вінниччині п’яний чоловік жорстоко помстився співмешканці

Ввечері 21 квітня стало відомо про жахливу подію, яка сталася у селі Коростівці Жмеринського району. Сп’янілий чоловік через сварку намагався спалити жінку. Постраждала у тяжкому стані перебуває у реанімації.

Ввечері 21 квітня стало відомо про жахливу подію, яка сталася у селі Коростівці Жмеринського району. Сп’янілий чоловік через сварку намагався спалити жінку. Постраждала у тяжкому стані перебуває у реанімації.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент стався по обіді. Близько 16.30 у місцевій лікарні повідомили поліцію про пацієнтку. Правоохоронці прибули до села, де й затримали 52-річного підозрілого.

Людина перебувала у нетверезому стані, але усвідомлювала скоєне. Чоловік пояснив, що раптово виникла сварка із співмешканкою. Через це він схопив пляшку з бензином та облив рідиною «опонентку», а потім підпалив її.

Щодо 50-річної потерпілої, то медики намагаються врятували їй життя. У пацієнтки термічні опіки тіла та дихальних шляхів. Стан важкий, який дозволяє лише надіятися на одужання.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 115 КК України (замах на вбивство). Чоловіка затримано. Якщо суд визнає підозрюваного винними, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Макс Мельник

22 квітня, 2019