Низка курйозів і вінницька «Нива» у гостях розгромила «Кремінь-2»

Новини Вінниці / Низка курйозів і вінницька «Нива» у гостях розгромила «Кремінь-2»

Гостьові поєдинки цього сезону «Ниві» вдаються. Юні футболісти «Кременю-2» (Кременчук) 5 жовтня з розгромним рахунком 0:5 поступились вінничанам на своєму полі. В активі хазяїв лише одно очко, вони залишаються на «дні» турнірної таблиці.

За сталою традицією «Нива» вкотре «вийшла на гру» з кадровими втратами – захисники Борячук і Лотоцький пропускали звітний тур.

Початок матчу виявився курйозним. Воротар «Кременя-2» вибіг на місце лівого захисника й віддав передачу вздовж флангу – точно на півзахисника «Ниви» Швеця. Олексій забив третій тур поспіль – 0:1.

Не встигли вінничани відсвяткувати, як прозвучав сигнал повітряної тривоги. А відразу ж після відпочинку другий м’яч так само «з нічого» створила «Нива». Тепер Швець зіграв на перехопленні для Страшкевича, той розігрався з Загорульком і забив сильним ударом з правої ноги. М’яч відскочив від однієї стійки до другої та опинився в сітці – 0:2. Це п’ятий гол у чемпіонаті для Вадима.

Більш досвідчені гості і надалі контролювали перебіг подій. Один лише Загорулько двічі міг забивати – зі штрафного зробив боляче стінці, потім не використав вихід на воротаря. Проте, хоча до перерви залишалося небагато часу, «Нива» встигла збільшити  свою перевагу.

Спершу чудово зіграв Петленко, з глибини свого лівого флангу розігравшись із Страшкевичем, був збитий Кур’яковим – пенальті. Сам Артур із 11-метрової позначки розвів м’яч і воротаря по різних кутах – 0:3. Це дебютний гол Петленка за «Ниву».
Ну, а перед свистком на перерву відзначився восьмим голом у восьми матчах і граючий президент. Петленко на лівому фланзі підключив Євтіхова, чию м’яку подачу прямо перед воротарем замкнув головою Артур – 0:4. Якби це були бойові мистецтва, поєдинок можна було б завершувати за явною перевагою.

Другий тайм не міг позмагатися з першим у результативності, адже все було вирішено. Відзначимо наполегливість Євтіхова: хоча першим на передачі Ничипоренка був захисник господарів Тилоха, Олександр відібрав у нього м’яч і чітко пробив з правої ноги в дальній кут – 0:5. Другий гол у чемпіонаті Євтіхова.

За матеріалами пресслужби «Ниви»

Макс Мельник

6 жовтня, 2023