«Нива» у Вінниці мінімально поступилась «Чайці» з Київщини

Новини Вінниці / «Нива» у Вінниці мінімально поступилась «Чайці» з Київщини

У рідних стінах вінницька «Нива» з рахунком 0:1 програла доволі принциповому супернику – «Чайці» (Петропавлівська Борщагіва, Київська область). Господарі поля жодного разу не змогли вразити ворота суперника, тому завершили безпрограшну серію, яка склала три матчі.

Як повідомляє пресслужба вінницького клубу, у «Ниви» матч пропускали Євтіхов (дискваліфікація) і Грачов (травма). Повернувся в гру Борячук, але лише із лави запасних вийшов на заміну.

«Першим довелося попрацювати не воротарю «Ниви» Вічному, а Коломійцю – він реагував на смачний удар Швеця. Натомість, на 20-й хвилині вже Вічний вибігав далеко в поле назустріч нападнику «Чайки». А слідом воротар по-справжньому виручив «Ниву», відбивши удар Клименка, який набіг із лівого флангу. Гра бриніла напруженням – наче без прямої загрози, проте якось нервово, відкрито грали суперники.

Петленко по неповторній траєкторії запустив м’яча в поперечину на 44-й хвилині. Забий тоді «Нива», і на якій мажорній ноті вона б завершила цей перший тайм!

Після перерви ще один топовий момент був у вінничан. Загорулько шикарно оцінив ситуацію, закинувши парашут на хід Швецю, проте Олексій на куті воротарського майданчика не наекономив сил на удар – м’яч став легкою жертвою для воротаря «Чайки». І от про ці всі моменти довелося пошкодувати, коли одна з невдалих передач господарів через центр була покарана зразковою контратакою «Чайки». Після перехоплення Шакуна Євстратенко промчав через лівий фланг і прострелив, а Семенець в один дотик правою ногою зблизька пробив повз воротаря – 0:1», - йдеться у повідомленні.

Часу наче залишалося достатньо, проте «Чайка», з її незвичайною для Другої ліги тактичною схемою, зуміла вдало зіграти по рахунку. На жаль, «Нива» так і не спромоглася заробити бодай очко.

Макс Мельник

12 жовтня, 2023