Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівників

Новини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівників

Провести 2018 рік та зустріти новий рік вінничан запрошують із артистами-земляками. Вперше телеканал «Вінниччина» підготував до свята великий концерт за участю фіналістів талант-шоу Олександра Онуфрійчука, Валентина Столярчука, Богдана Совика; Народного ансамблю танцю Вінницького міського Центру художньо-хореографічної освіти «Барвінок» та «Данс –клубу «Болеро»; Ігоря Юрковського та Оксана Кулик; Народних артистів України Ірини Швець і Станіслава Городинського та багатьох інших.

Провести 2018 рік та зустріти новий рік вінничан запрошують із артистами-земляками. Вперше телеканал «Вінниччина» підготував до свята великий концерт за участю фіналістів талант-шоу Олександра Онуфрійчука, Валентина Столярчука, Богдана Совика, а також Народного ансамблю танцю Вінницького міського Центру художньо-хореографічної освіти «Барвінок» та «Данс –клубу «Болеро», Ігоря Юрковського та Оксана Кулик, Народних артистів України Ірини Швець і Станіслава Городинського та багатьох інших.

Загалом, у святковому концерті у новорічну ніч, візьме участь 231 артист з Вінниччини. Найбільші колективи нараховують понад 50 учасників. Наймолодшій    артистці нещодавно виповнилося лише три роки. Чимало сюрпризів та приємностей підготувала ТРК «Вінниччина» вінничанам під час новорічного теле-марафону. Концерт «Вінниччина новорічна» розпочнеться 31 грудня о 23.30.

/div>

Новини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівниківНовини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівниківНовини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівниківНовини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівниківНовини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівниківНовини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівниківНовини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівниківНовини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівниківНовини Вінниці / Новий рік на ТРК «Вінниччина» : містян у новорічну ніч вітатимуть більше 200 вінницьких артистів та танцівників