Новий апарат УЗД з Франції тепер у Вінницькій лікарні

Новини Вінниці / Новий апарат УЗД з Франції тепер у Вінницькій лікарні

Вінницька обласна клінічна лікарня імені М. І. Пирогова отримала нове обладнання для діагностики — портативний апарат ультразвукової діагностики SonoScaner Orcheo Lite XS. Цей апарат, вироблений у Франції, був наданий лікарні гуманітарною організацією Nova Ukraine.

Повідомлено про це на офіційній сторінці Вінницької обласної клінічної лікарні імені М. І. Пирогова.

Портативний характер цього апарату ультразвукової діагностики відкриває нові можливості для реабілітаційного відділення лікарні. Він дозволяє проводити ультразвукові дослідження неподалік від ліжка пацієнта, а також в реабілітаційній залі. Це особливо важливо для оцінки змін в структурі м'яких тканин, таких як м'язи та сухожилля, під час виконання вправ у процесі реабілітації. Крім того, апарат може бути використаний для проведення ін'єкційних методик знеболення під ультразвуковим контролем.

Лікарня висловила щиру вдячність гуманітарній організації Nova Ukraine за їхню підтримку та сприяння у розвитку медичної галузі в Україні. Вони також висловили впевненість у тому, що це нове обладнання допоможе досягти нових висот у лікувально-діагностичному процесі та покращить якість медичної допомоги пацієнтам.

 

Новини Вінниці / Новий апарат УЗД з Франції тепер у Вінницькій лікарніНовини Вінниці / Новий апарат УЗД з Франції тепер у Вінницькій лікарніНовини Вінниці / Новий апарат УЗД з Франції тепер у Вінницькій лікарніНовини Вінниці / Новий апарат УЗД з Франції тепер у Вінницькій лікарні