Ніколи не здавайся. Вінничанка стала найкрасивішою українською жінкою-воїном, тепер мріє про перемогу в "Іграх нескорених"

Новини Вінниці / Ніколи не здавайся. Вінничанка стала найкрасивішою українською жінкою-воїном, тепер мріє про перемогу в "Іграх нескорених"

Найкрасивішою українською жінкою-воїном та володаркою титулу "Miss Military Fantasy" стала . старший солдат Ольга Бенда (Тарасевич) яка родом із Вінниці. Титулована красуня служила у 72-й ОМБр ім. Чорних Запорожців. В АТО дівчина потрапила під ворожий обстріл у районі Авдіївки. Уламком снаряда майже розтрощило її ліву ногу. Кінцівку довелося ампутувати. Спочатку вона пересувалася в інвалідному візку. Її життєве гасло "ніколи не здавайся", тож отримавши протез, мужня військова пішла у спортзал, почала тренуватися.

Найкрасивішою українською жінкою-воїном та володаркою титулу "Miss Military Fantasy" стала старший солдат Ольга Бенда (Тарасевич), яка родом із Вінниці. Титулована красуня служила у 72-й ОМБр ім. Чорних Запорожців. В АТО вінничанка потрапила під ворожий обстріл у районі Авдіївки. Уламком снаряда майже розтрощило її ліву ногу. Кінцівку довелося ампутувати. Спочатку вона пересувалася в інвалідному візку. Оскільки її життєве гасло "ніколи не здавайся", то отримавши протез, мужня жінка пішла у спортзал, почала тренуватися.

Вінничанка не змогла довго сидіти дома, вона переїхала до столиці і продовжила нести службу, вже в Києво-Святошинському РВК. Весь час її підтримував коханий чоловік. Красуня зізнається, що він навіть більше зрадів перемозі у конкурсі краси, ніж вона. Разом пара виховує трьохрічного сина.

"Я ніколи нічого подібного не робила, це моя перша фотосесія взагалі у житті, гарно вийшло. Для мене ця нагорода в першу чергу перемога над собою. А ще можливість показати людям, що краса буває різною. Раніше мало хто бачив  військових без кінцівок чи травмованих, тепер наше суспільство змушене бачити людей без ніг, рук. Люди перестали бояться таких як я, вже не цураються, а навпаки визнають нас красивими, роблять переможницями у таких конкурсах", - розповіла Ольга Бенда. 


Конкурс краси "Miss Military Fantasy" проводила українська спільнота "Бойовий бюлетень". Найкрасивішу українку із 124 –х учасниць, які захищають чи захищали свою країну, обирали інтернет-користувачі. За вінничанку Ольгу Бенду проголосувало 16 203 користувачі соцмережі Facebook.

"Про конкурс дізналася на роботі, де мені запропонували взяли участь. Треба було зробити унікальну і водночас незвичну фотосесі. Я попросила допомоги у волонтерів, вони одразу погодилися і вперше у житті я була моделлю. Фотографувала мене також волонтерка, у лютому ми мали майже 700 класних світлин. Ті , які відправили на конкурс обиралися всі колегіально. Збирали думки усіх - і чоловіка, і військового комісара. Було багато коментарів і поширень. Відверто, я не сподівалася, що мої фото сподобаються", - розповіла Ольга Бенда. 

Зараз титулована красуня мріє взяти участь в "Іграх нескорених".

"Ще не знаю, у якій категорії буду проходити тестування. Зараз готуюся до цього, займаюся вдома, а з наступного тижня буду працювати вже з тренером", - розповіла жінка.


Фото з сторінки Генерльного штабу ЗСУ у Facebook.