Нічна трагедія у Вінниці: після лобового зіткнення автівок загинули два водія

Новини Вінниці / Нічна трагедія у Вінниці: після лобового зіткнення автівок загинули два водія

Близько 2 години ночі 22 квітня на вулиці Бучми, що на Малих Хуторах, у ДТП потрапили Mercedes і Opel. Водій першого легковика загинув на місці аварії, а другого – у лікарні швидкої допомоги.

Близько 2 години ночі 22 квітня на вулиці Бучми, що на Малих Хуторах, у ДТП потрапили Mercedes і Opel. Водій першого легковика загинув на місці аварії, а другого – у лікарні швидкої допомоги.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, попередньо відомо, що 27-річний водій Mercedes не розрахував швидкість та те, що на цій ділянці вулиця має закруглену форму, тому виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з таксі.

Коли на місце події прибули медики та патрульні, обидві автівки мали значні пошкодження. Передні частини фактично були зруйновані. Рятувальникам довелося різати метал, щоб витягти з салону 40-річного водія «Опеля».

Каретою швидкої допомоги чоловіка доставили до лікарні, але, на жаль, врятувати життя пацієнту не вдалося. Отримані травми були надто важкими.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 КК України.

Нагадаємо, це вже друга жахлива аварія за кілька днів. Так, ввечері 20 квітня на вул. Д. Нечая у Вінниці зіткнулися три іномарки, п'ятеро травмованих.

Макс Мельник

22 квітня, 2018