Нічна погоня: у Вінниці юнак на іномарці тікав від патрульних й врізався в огорожу (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Нічна погоня: у Вінниці юнак на іномарці тікав від патрульних й врізався в огорожу (ВІДЕО)

Нетверезі водії надалі несуть загрозу життю вінничан й додають клопоту працівникам поліції. Днями у Вінниці патрульні влаштували погоню за автомобілем Toyota, водій якої зухвало порушував ПДР. Помітили ж його на вул. А. Первозванного, якою він мчав серед ночі, не увімкнувши ближнє світло.

Нетверезі водії надалі несуть загрозу життю вінничан й додають клопоту працівникам поліції. Днями у Вінниці патрульні влаштували погоню за автомобілем Toyota, водій якої зухвало порушував ПДР. Помітили ж його на вул. А. Первозванного, якою він мчав серед ночі, не увімкнувши ближнє світло. Вимоги зупинитися – проігнорував. Під час погоні неодноразово порушував правила руху. Завершилося усе на перехресті Хмельницького і Барського шосе. Там цей «гонщик» врізався у огорожу, але дивом залишився неушкодженим. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.

Як з'ясувалося, «лідером» нічних перегонів був 19-річний юнак. За кермо він сів після чималої дози міцних напоїв. Результати тесту вказували, що рівень алкоголю у його крові перевищував допустиму норму у 8 разів.

На юнака склали низку протоколів: за те, що їздив п'яний, за порушення ПДР та вчинення ДТП. Йому доведеться сплатити чималі штрафи.

Ця нічна пригода обурила багатьох вінничан. У соцмережах пишуть, що за такі вчинки слід карати жорстокіше, адже через п'яних водіїв систематично гинуть люди.


 

Юрій Ярмощук

16 серпня, 2018