Нічна ДТП забрала життя молодого жителя Вінниччини (ФОТО)

Новини Вінниці / Нічна ДТП забрала життя молодого жителя Вінниччини (ФОТО)

Фатальна ДТП минулої суботи сталася неподалік села Червоне, що на Немирівщині. Серед ночі легковик Ford Connect зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter. Від отриманих травм загинув водій першої іномарки – 23-річний житель Вінницького району.

Фатальна ДТП минулої суботи сталася неподалік села Червоне, що на Немирівщині. Серед ночі легковик Ford Connect зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter. Від отриманих травм загинув водій першої іномарки – 23-річний  житель Вінницького району. Водій «спринтера», 38-річний мешканець Закарпаття, був доставлений у лікарню з травмою голови та переломом ноги.

Поки невідомо, хто винен у цій смертельній аварії. Обидва автомобілі – на штрафмайданчику. Вірогідно, будуть проведені технічні експертизи. За попередньою версією, як зазначає відділ комунікації обласної поліції, ніби водій Ford Connect виїхав на зустрічну смугу, що й призвело до зіткнення. Якщо ж виявиться, що винен водій Mercedes Sprinter, то йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

 
 

Юрій Ярмощук

14 травня, 2018