Незаміжніх вінничанок кличуть на кастинг конкурсу «Міс Вінниця»

Новини Вінниці / Незаміжніх вінничанок кличуть на кастинг конкурсу «Міс Вінниця»

На наступному тижні, 22 січня, у Вінниці відбудеться кастинг на конкурс «Міс Вінниця 2019». Місцевих красунь запрошують відкрити для себе нові можливості. Претендувати на титул найгарнішої вінничанки можуть дівчата віком від 16 років, які не були та не є заміжніми, а також які не мають дітей.

На наступному тижні, 22 січня, у Вінниці відбудеться кастинг на конкурс «Міс Вінниця 2019». Місцевих красунь запрошують відкрити для себе нові можливості. Претендувати на титул найгарнішої вінничанки можуть дівчата віком від 16 років, які не були та не є заміжніми, а також які не мають дітей.

Кастинг конкурсу розпочнеться о 18:30 в міському Палаці мистецтв. Він проходитиме у два етапи 1 перший вихід у зручному одязі, другий - в купальнику (на підборах).

Фіналістки конкурсу обов'язково відвідуватимуть репетиції тричі на тиждень з 23 січня по 3 березня (ПН, СР, СБ).

Для участі у кастингу потрібно заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/ZE1sKW 

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (067)303-20-19; (093)303-20-19. Електронна скринька - [email protected]

Нагадаємо, титул «Міс Вінниця 2018» отримала колишня вчителька української мови, журналістка Аліна Бабій. Одразу після фіналу з конкурсом «Міс Вінниця» виник скандал. Переможниця була заміжня.