Незаконна порубка дерев у Гайсинському районі завдала збитків майже на 2,5 млн грн

Новини Вінниці / Незаконна порубка дерев у Гайсинському районі завдала збитків майже на 2,5 млн грн

У Гайсинському районі незаконна порубка дерев завдала значних збитків державі.

Невідомі особи вирубали понад 120 дерев різних порід, включаючи дерева у полезахисній лісовій смузі та інших захисних лісових насадженнях поблизу села Гнатівка. Загальна сума шкоди становить майже 2,5 мільйони гривень.

За цим фактом вже розпочато проведення дій згідно зі статтею 214 Кримінально-процесуального кодексу України. Матеріали щодо порушення були направлені до правоохоронних органів для подальшого вирішення питання щодо відкриття кримінального провадження.

Такі випадки незаконної порубки дерев підкреслюють важливість екологічної свідомості та дотримання законодавства у галузі охорони природи. Незаконна порубка лісів призводить до серйозних екологічних та економічних наслідків, тому важливо звертати увагу на запобігання подібним порушенням та вживати необхідні заходи для їх припинення.

 

 

Новини Вінниці / Незаконна порубка дерев у Гайсинському районі завдала збитків майже на 2,5 млн грнНовини Вінниці / Незаконна порубка дерев у Гайсинському районі завдала збитків майже на 2,5 млн грнНовини Вінниці / Незаконна порубка дерев у Гайсинському районі завдала збитків майже на 2,5 млн грнНовини Вінниці / Незаконна порубка дерев у Гайсинському районі завдала збитків майже на 2,5 млн грнНовини Вінниці / Незаконна порубка дерев у Гайсинському районі завдала збитків майже на 2,5 млн грн