Неподалік Вінниці легковик врізався у вантажівку, є загиблі (ФОТО)

Новини Вінниці / Неподалік Вінниці легковик врізався у вантажівку, є загиблі (ФОТО)

Учора близько десятої вечора неподалік села Березина, що у Вінницькому районі, сталася жахлива ДТП. Працівники поліції попередньої з'ясували, що «Таврія Славута» ніби виїхала на зустрічну смугу, через що за мить зіткнулася з вантажівкою Volvo, якою керував 59-річний мешканець Закарпаття. Від отриманих травм 36-річний водій легковика помер на місці ДТП. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Учора близько десятої вечора неподалік села Березина, що у Вінницькому районі, сталася жахлива ДТП. Працівники поліції попередньої з'ясували, що «Таврія Славута» ніби виїхала на зустрічну смугу, через що за мить зіткнулася з вантажівкою Volvo, якою керував 59-річний мешканець Закарпаття. 

Від отриманих травм 36-річний водій легковика помер на місці ДТП. 

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).


 

Юрій Ярмощук

17 жовтня, 2018