Небезпечний поворот: у центрі Вінниці автомобіль зніс електроопори, одна з яких впала на іншу іномарку (ФОТО)

Новини Вінниці / Небезпечний поворот: у центрі Вінниці автомобіль зніс електроопори, одна з яких впала на іншу іномарку (ФОТО)

У центрі Вінниці є доволі небезпечна ділянка. Знаходиться вона на вул. Магістратській, неподалік обласного шкірно-венерологічного диспансеру.

У центрі Вінниці є доволі небезпечна ділянка. Знаходиться вона на вул. Магістратській, неподалік обласного шкірно-венерологічного диспансеру. У тому місці автомобілі не раз збивали електроопори. Можна навіть сказати, що це відбувається з «постійною регулярністю». Причина проста: через різні причини водії не «вписуються» у певною мірою крутий поворот, що біля згаданої медичної установи.

Сьогодні удосвіта  там знову сталося ДТП. Водій легковика Volkswagen «зачепив» дві електроопори, через що вони упали. При цьому одна з них «приземлилася» на автомобіль Skoda Fabia, що у той момент опинився поруч.

Це ДТП сталося близько 5:20. На щастя, обійшлося без жертв. Вулицю ж перекрили, а мешканці довколишніх будинків залишилися без світла...

«На місці події патрульні поліцейські помітили у водія Volkswagen ознаки алкогольного сп’яніння та доставили його до медичного закладу, проте керманич відмовився від освідування. На винуватця ДТП інспектори склали протокол за ст. 124 КУпАП, а також за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння)», – повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.


 

Юрій Ярмощук

22 жовтня, 2018