Не водоймами єдиними. У Вінниці до 1 вересня понад тисячу перших класів готують до «Нової української школи»

Новини Вінниці / Не водоймами єдиними. У Вінниці до 1 вересня понад тисячу перших класів готують до «Нової української школи»

У Вінниці в.о директора Департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк, під час апаратної наради в голови облдержадміністрації Валерія Коровія,  поінформував про освоєння коштів, які виділив Кабмін на потреби Нової Української Школи.

У Вінниці в.о директора департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк, під час апаратної наради в голови облдержадміністрації Валерія Коровія,  поінформував про освоєння коштів, які виділив Кабмін на потреби Нової Української Школи.

Як зазначив посадовець, із виділеної Урядом освітньої субвенції, для забезпечення класів НУШ партами, обладнанням та дидактичними матеріалами, наразі освоєно 21%.

Тобто усі майбутні першокласники, які йтимуть на навчання у школи Вінниччини, в межах реформи «Нова українська школа у 2019-2020», будуть повністю забезпечені усім необхідним. 

«Вперше Уряд виділив кошти на забезпечення освітніми послугами дітей з обмеженими можливостями. В області створено 28 інклюзивно-ресурсних центрів. Освітні заклади в тих районах, де ІРЦ не створені, укладатимуть договори з територіально найближчими ресурсними центрами на надання освітніх послуг», - наголосив В. Буняк.

Також, чиновник відрапортував про завершення роботи пришкільних таборів, попередні результати проведення ЗНО на Вінниччині та використання коштів субвенції на інклюзивне навчання.

 

 

Новини Вінниці / Не водоймами єдиними. У Вінниці до 1 вересня понад тисячу перших класів готують до «Нової української школи»Новини Вінниці / Не водоймами єдиними. У Вінниці до 1 вересня понад тисячу перших класів готують до «Нової української школи»Новини Вінниці / Не водоймами єдиними. У Вінниці до 1 вересня понад тисячу перших класів готують до «Нової української школи»Новини Вінниці / Не водоймами єдиними. У Вінниці до 1 вересня понад тисячу перших класів готують до «Нової української школи»
Ірина Заіковата

24 червня, 2019