«Не будеш свиней наших пасти, не те, що над Україною панувати!» Віктор Бронюк разом з іншими українськими артистами записали звернення «московському шайтану» Путіну (ВІДЕО)

Новини Вінниці / «Не будеш свиней наших пасти, не те, що над Україною панувати!» Віктор Бронюк разом з іншими українськими артистами записали звернення «московському шайтану» Путіну (ВІДЕО)

Популярні українські шоумени, спортсмени, музиканти та актори, зокрема Василь Вірастюк, Сергій Танчинець, Віктор Бронюк, Олег Собчук, Мирослав Кувалдін, Сашко Лірник, Сєня Присяжний, знялися в ролику, в якому передали послання президенту РФ Володимиру Путіну.

Популярні українські музиканти та актори, зокрема Василь Вірастюк, Сергій Танчинець, Віктор Бронюк, Олег Собчук, Мирослав Кувалдін, Сашко Лірник, Сєня Присяжний, знялися в ролику, в якому передали послання президенту РФ Володимиру Путіну.

Відео опубліковано на Facebook сторінці «Країна FM». Українці у ролі козаків відтворивши процес написання легендарного листа. Однак, в даному випадку не турецькому султану, а «московськиму шайтанові, Володимиру-настамнету».

Артисти адресували Путіну практично всі ті ж слова, що свого часу козаки написали турецькому султану: «Ти шайтан, чорт московський, проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар. Який ти в чорта лицар, коли голою ср*кою їжака не вб'єш ... Щоб у тебе ср*ка поперек лопнула, а при ходьбі ляскала!»

«Ось так запорожці тобі написали. Не будеш ти навіть свиней наших випасати, не те, щоб над Україною панувати», - сказав у відеозверненні лідер гурту ТІК Віктор Бронюк.