Науково-розважальне шоу "Шалена лабораторія" для дітей

Новини Вінниці / Науково-розважальне шоу "Шалена лабораторія" для дітей

3 квітня для дітей, яких виховують опікуни, влаштували науково-розважальному шоу «Шалена лабораторія».

Захід пройшов за підтримки релігійної місії «Карітас-Спес-Вінниця». Під час шоу діти знайомилися з цікавими фізичними та хімічними явищами.

«Займатися наукою зовсім не складно і не нудно, а, навпаки, весело та захопливо. Шоу, яке влаштували для діток на запрошення релігійної місії “Карітас-Спес-Вінниця”, захопило як дітей, так і дорослих своєю різноманітною та драйвовою програмою з видовищними спеціальними ефектами, такими як: кільця з диму, полум’я в руці, азотні вибухи, пінні вулкани та інше. Цей дивовижний досвід показав дітям, що наука може бути не лише корисною, а й неймовірно цікавою. Такі інтерактивні заходи сприяють розвитку інтересу до науки та стимулюють молодших дослідників до активного вивчення світових явищ та законів природи. Щиро вдячні організаторам заходу», - зазначила заступниця начальника Служби у справах дітей ВМР Олена Курганова.

Під час заходу діти спостерігали такі явища, як кільця з диму, полум’я в руці, азотні вибухи, пінні вулкани.

«Мені було дуже цікаво і пізнавально. Я ще такого ніколи не бачив. Це дивовижно. Я дізнався про властивості води, її різні стани також спробував себе у ролі хіміка-дослідника», - розказав 7-річний Ігор, учасник заходу.

Михайло Білик

5 квітня, 2024