Нарешті: вінницька «Нива» здолала столичний «Локомотив»

Новини Вінниці / Нарешті: вінницька «Нива» здолала столичний «Локомотив»

У Вінниці на ЦМС сьогодні, 30 вересня, «Нива» приймала столичний «Локомотив». Вінничани першими пропустили, але зібрались і зуміли переламати хід поєдинку. Господарі поля перемогли з рахунком 2:1.

Зазначимо, цього сезону вінницька команда вже не бореться за перші місця, як минулі роки. Одна з причин - 5 вилучень і 25 «жовтих» карток в останніх турах. Тому тренерському штабу доводиться кожну гру «тасувати» склад, аби «закрити» вимушені «вакантні» місця на полі. У «Локомотива» - 4 вилучення і 24 попередження у чемпіонаті.

Залізничники доволі активно розпочали матч. На 13-ій хвилині кияни заробили пенальті. У карному майданчику, після того як збили капітана гостей Жукова. На 14-ій хвилині Тимур Титаренко пробив по центру воріт, а голкіпер Ян Вічний кинувся у лівий бік. 0:1…

Після пропущеного м’яча вінничани почали тиснути і на 43-ій хвилині після подачі Страшкевичем кутового і відскоку від штанги Артур Загорулько ударом головою влучив у створ воріт і довів загальний рахунок своїх забитих голів до семи з початку сезону.

На 60-ій хвилині ударом з-за меж карного майданчику у нижній правий кут від воротаря завдяки невеличкому рикошету влучно пробив Олексій Швець, який перед тим тільки вийшов на заміну. Отже 2:1.

Вінничани мали шанси збільшити рахунок, як і гості його зрівняти, проте не щастило.

Макс Мельник

30 вересня, 2023