Нардеп з Вінниччини розкритикував політику Зеленського та назвав «ганьбою» заборону виїзду за кордон

Новини Вінниці / Нардеп з Вінниччини розкритикував політику Зеленського та назвав «ганьбою» заборону виїзду за кордон

Уродженець Козятина на Вінниччині нардеп від «Слуги народу» Артем Дмитрук відверто розкритикував політику Зеленського щодо мобілізації та повторив кремлівські наративи.

Юрист за освітою А.Дмитрук обирався до ВР по 133-му округу в Одесі. «Кумедні» конфузи з ним ставались майже одразу після обрання парламентарем. Приміром, після голосування за спікера Ради та премєра в інтервю журналістам він не зміг згадати їх прізвища. У травні 2021-го він взяв участь у фільмі Анатолія Шарія по подіям «2 травня 2014-го». Потім він не приховував антивакцинаторські погляди. За даними Bihus.info у 2023 році придбав авто вартістю не менше $35 тис.

Але то все «квіточки». «Ягідками» можна назвати його відверту критику дій президента та уряду щодо війни. Так, нардеп вважає, що закривати українським чоловікам виїзд за кордон не треба, бо це «ганьба країні». Відповідне відео депутат оприлюднив у мережі.

«Це вигідно лише тим, хто використовує службове становище, щоб брати хабарі за дозвіл на виїзд. Для них це дуже важлива тема. Але для всієї країни, окрім ганьби, це нічого не дає», – сказав Дмитрук.

Нагадаємо, саме Зеленський є автором заборони виїзду з України чоловікам призовного віку.

Олег Верлан

17 серпня, 2023