Нардеп Олександр Домбровський відмовився від балотування по мажоритарному округу, а щодо участі у партійних списках зберіг інтригу (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Нардеп Олександр Домбровський відмовився від балотування по мажоритарному округу, а щодо участі у партійних списках зберіг інтригу (ВІДЕО)

Депутат від БПП Олександр Домбровський в інтерв’ю «ВінницяОк» зазначив, що після участі у трьох виборчих кампаніях – одного разу на пост міського голови та двічі у парламент – вирішив дати дорогу молодим і не балотуватиметься як мажоритарник по 11-му округу. Проте, чи стане він кандидатом у депутати за партійними списками, наразі однозно відповіді не дав.

Депутат від БПП Олександр Домбровський в інтерв’ю «ВінницяОк» зазначив, що після участі у трьох виборчих кампаніях – одного разу на пост міського голови та двічі у парламент – вирішив дати дорогу молодим і не балотуватиметься як мажоритарник по 11-му округу у Вінниці та Вінницькому районі. Проте, чи стане він кандидатом у депутати за партійними списками, наразі однозно відповіді не дав.

О. Домбровський наголосив, що при призначенні позачергових виборів у липні цього року допущено «ряд порушень чинної Конституції», сам він «політично і історично є прихильником системи з відкритими списками», та не сприймає «закриті списки». А саме так як і раніше обиратимуть українці новий склад ВР.

Окрім відмови від участі у виборах по мажоритарному округу, нардеп вказав, що «не готовий давати відповідь щодо участі у кампанії» загалом. Тобто, можливо його прізвище ще побачать у партійних списках… Олександр Георгійович наголосив, що отримав три пропозиції, поки розмірковує над ними.  

Олег Верлан

25 травня, 2019