Напередодні Різдва злодій хотів обчистити приватний будинок у Вінниці

Новини Вінниці / Напередодні Різдва злодій хотів обчистити приватний будинок у Вінниці

Дехто із зловмисників у ці святкові дні не відпочиває, а «працює». Зокрема, позавчора вранці в один з приватних будинків проникнув крадій. Певно, що до цього він готувався заздалегідь, оскільки з собою взяв необхідні інструменти для злому вікна й дверей. Упіймали ж його на місці злочину – на території обійстя.

Дехто із зловмисників у ці святкові дні не відпочиває, а «працює». Зокрема, позавчора вранці в один з приватних будинків проникнув крадій. Певно, що до цього він готувався заздалегідь, оскільки з собою взяв необхідні інструменти для злому вікна й дверей.

Упіймали ж його на місці злочину – на території обійстя.

«Близько 08.00 години на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що невідома особа намагається проникнути на територію приватного будинку. На місце події прибув наряд  поліції охорони. Під час огляду території домоволодіння, поліцейські затримали чоловіка, який намагався вчинити крадіжку з будинку», – повідомили у поліції.

Підозрюваним у крадіжці є 35-річний вінничанин, який раніше мав проблеми із законом.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини, відкрито кримінальне провадження  ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Затриманому загрожує до 6 років позбавлення волі.

NaПарижі інформував, що троє розбійників напали на жителя Жмеринки. Підозрюваних упіймали, у їх числі – іноземець.
 

Юрій Ярмощук

6 січня, 2019