Напередодні новорічних свят наші військові у зоні ООС отримають гуманітарний вантаж з Вінниччини

Новини Вінниці / Напередодні новорічних свят наші військові у зоні ООС отримають гуманітарний вантаж з Вінниччини

Нині у Вінницькій області триває збір продуктів, подарунків, інших речей, які відправлять у зону проведення Операції Об'єднаних сил. Черговий гуманітарний вантаж на Схід України повезуть вже наступного тижня. Тож напередодні новорічно-різдвяних свят наші захисники отримають зібрані подолянами для них гостинці, зокрема печиво, цукерки, каву, чай, а також теплі речі та чимало іншого.

Нині у Вінницькій області триває збір продуктів, подарунків, інших речей, які відправлять у зону проведення Операції Об'єднаних сил. Черговий гуманітарний вантаж на Схід України повезуть вже наступного тижня. 

Тож напередодні новорічно-різдвяних свят наші захисники отримають зібрані подолянами для них гостинці, зокрема яблука, печиво, цукерки, каву, чай, мінеральну воду, а також теплі речі та чимало іншого.

«Всі райони та об’єднані територіальні громади області вкотре активно долучаються до збору гуманітарної допомоги для відправки у зону проведення Операції Об’єднаних сил», – зазначається на сайті Вінницької ОДА.


 

Юрій Ярмощук

16 грудня, 2018