Напередодні навчального року 12-річний хлопчина з Вінниччини один поїхав купатися у Чорному морі

Новини Вінниці / Напередодні навчального року 12-річний хлопчина з Вінниччини один поїхав купатися у Чорному морі

У мандрівку 12-річний хлопчина – мешканець одного з сіл нашої області – вирушив один. Напередодні нового навчального року вирішив скупатися у Чорному морі. Благополучно діставшись потягом Одеси, реалізував своє бажання.

У мандрівку 12-річний хлопчина – мешканець одного з сіл нашої області – вирушив один. Напередодні нового навчального року вирішив скупатися у Чорному морі. Благополучно діставшись потягом Одеси, реалізував своє бажання. Зняв кімнату та вирушив на пляж. А от назад вчасно, як планував, не доїхав, бо у нього закінчилися гроші.

Працівники потягу «Інтерсіті», з'ясувавши, що у маленького пасажира немає квитка, висадили його у Подільську (колишній Котовськ). Зрозуміло, маленького безбілетника, що подорожував без батьків, не залишили на пероні, а передали тамтешнім правоохоронцям. Ті відразу зв'язалися зі своїми вінницькими колегами, яким згодом й передали неповнолітнього вояжера. Тож ця історія закінчилася благополучно.

«Вінницькі колеги, які приїхали за мандрівником, повідомили, що хлопчик неодноразово тікав з дому, тому його батьки не одразу звернулись в поліцію. Зараз з хлопчиком все гаразд, фізичного або психологічного насилля відносно нього не вчинялось», – зазначив начальник Подільського відділення поліції Микола Піщанський.

Про це повідомляється на сайті поліції Одеської області.

 
 

Юрій Ярмощук

1 вересня, 2018