Нагороди від президента присвоїли двом героям-рятівникам з Вінниччини (ФОТО)

Новини Вінниці / Нагороди від президента присвоїли двом героям-рятівникам з Вінниччини (ФОТО)

Відповідно до проведення Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року» нагороди отримали Володимир Рудий та Світлана Юркевич з Вінниччини, які під час надзвичайних подій своїми героїчними вчинками сприяли порятунку дітей

Відповідно до проведення Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року» нагороди отримали Володимир Рудий та Світлана Юркевич з Вінниччини, які під час надзвичайних подій своїми героїчними вчинками сприяли порятунку дітей.

Як повідомляють у  ГУ ДСНС України у Вінницькій області дипломи лауреатів акції та цінні подарунки переможці отримали під час нагородження у Маріїнському палаці за участі глави держави Володимира Зеленського.

Відомо, що цінний подарунок від Президента України та диплом лауреата Акції від голови ДСНС Миколи Чечоткіна отримали загалом десять українців.

Нагадаємо, що 3 липня на базі відпочинку «ЛАНИ» за адресою с. Лани Тиврівського району Володимир Рудий врятував із басейну 4-річного Платона. А Світлана Юркевич відзначилася своїм мужнім вчинком у червні цього року, коли врятувала із місцевої водойми в селі Чернятин Калинівського району 6-річного Віталія.

Новини Вінниці / Нагороди від президента присвоїли двом героям-рятівникам з Вінниччини (ФОТО)Новини Вінниці / Нагороди від президента присвоїли двом героям-рятівникам з Вінниччини (ФОТО)Новини Вінниці / Нагороди від президента присвоїли двом героям-рятівникам з Вінниччини (ФОТО)
Ірина Заіковата

18 вересня, 2019