Нагороди для вінницьких оперативників 

Новини Вінниці / Нагороди для вінницьких оперативників 

Напередодні Дня карного розшуку, 15 квітня, начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Пархоменко особисто відзначив оперативників, які нещодавно проявили високу ефективність у боротьбі з кримінальними злочинами.

Поліцейські, які повсякденно стикаються з викликами кримінального світу, отримали визнання за свою сміливу та віддану роботу. За минулий рік ці оперативники розшукали понад 200 злочинців, серед яких більше сотні скоїли тяжкі та особливо тяжкі злочини, такі як вбивства, розбої, грабежі та зґвалтування.

"Завдяки вашій кропіткій праці та феноменальній інтуїції ми припинили діяльність 6 організованих злочинних груп, учасники яких діяли як на волі, так і за ґратами. Саме завдяки вашим зусиллям ми встановили місце знаходження майже 500 безвісно зниклих людей", - підкреслив керівник поліції Вінниччини Юрій Пархоменко.

Він висловив вдячність оперативникам за їхню відданість, мужність та професіоналізм, які є ключовими складовими у боротьбі зі злочинністю та забезпеченні безпеки громадян.