Набережну «Рошен» обстежать вибухотехніки та кінологи з собаками

Новини Вінниці / Набережну «Рошен» обстежать вибухотехніки та кінологи з собаками

Завтра, 13 жовтня, у Вінниці відбудеться закриття восьмого сезону роботи світломузичного річкового фонтану Roshen. Як інформував NaПарижі, на цьому заході виступатимуть популярні гурти «Плач Єремі́ї», «СКАЙ», а також хіп-хоп виконавець ХАС. Майже три сотні правоохоронців та нацгвардійців стежитимуть за правопорядком під час цього дійства. Очікується, що на набережній П. Бугу завтра збереться близько 30 тис. вінничан та гостей нашого міста. Перед початком концерту набережну «Рошен» обстежать вибухотехніки та кінологи з собаками. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.

Завтра, 13 жовтня, у Вінниці відбудеться закриття восьмого сезону роботи світломузичного річкового фонтану Roshen. Як інформував NaПарижі, на цьому заході виступатимуть популярні гурти «Плач Єремі́ї», «СКАЙ», а також хіп-хоп виконавець ХАС.

Майже три сотні правоохоронців та нацгвардійців стежитимуть за правопорядком під час цього дійства. Очікується, що на набережній П. Бугу завтра збереться близько 30 тис. вінничан та гостей нашого міста.

Перед початком концерту набережну «Рошен» обстежать вибухотехніки та кінологи з собаками. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.
 

Юрій Ярмощук

12 жовтня, 2018