На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)

Сьогодні, у День українського добровольця, перед входом до центрального вестибюлю залізничного вокзалу Вінниці рівно опівдні виступив військовий оркестр Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України.

Сьогодні, у День українського добровольця, перед входом до центрального вестибюлю залізничного вокзалу Вінниці рівно опівдні виступив військовий оркестр Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України.

 

Перед перехожими військові музиканти виконали кілька творів сучасних українських композиторів та пісень повстанців УПА.

Військовий диригент оркестру Уляна Созанська сьогодні першим привітала з Днем українського добровольця свого брата, який одним з перших пішов на фронт.

«Добровольці першими стали на захист нашої держави й дотепер нас оберігають, тримають наше небо. На війну вони йшли не за матеріальним чимось, вони внесли дуже вагомий внесок у становлення нашого війська», - каже Уляна Созанська.

Перехожі емоцій не стримували:

"Дуже душевно! Хай Бог береже усіх військових і додає їм здоров’я. – каже жінка, яка назвалась Галиною Василівною,  - Жаль, що такі виступи проводять рідко, потрібно робити їх частіше, щоб ми не забували, що хтось у цей час в окопах оберігає наш спокій".

Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)Новини Вінниці / На залізничному вокзалі Вінниці військовий оркестр заграв на честь добровольців (ВІДЕО)