На вихідних втопилося двоє мешканців Вінниччини

Новини Вінниці / На вихідних втопилося двоє мешканців Вінниччини

У суботу ввечері загинув 30-річний мешканець Калинівки. Сталося це під час купання у затопленому Черепашинському кар’єрі, що на Калинівщині. Як відомо, це місце популярне серед мешканців нашого краю, оскільки у цій водоймі чиста вода. Обставини трагедії й причини загибелі нашого земляка поки невідомі, їх з’ясують правоохоронці під час розслідування.

Минулої суботи ввечері загинув 30-річний мешканець Калинівки. Сталося це під час купання у затопленому Черепашинському кар’єрі, що на Калинівщині. Як відомо, це місце популярне серед мешканців нашого краю, оскільки у цій глибокій водоймі чиста вода. Обставини трагедії й причини загибелі нашого земляка поки невідомі, їх з’ясують правоохоронці під час розслідування. Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області, учора о 10:20 рятувальники дістали з водойми тіло загиблого, яке знаходилося на 7-метровій глибині.

На вихідних у нашій області сталася ще одна трагедія на воді. У селі Капустяни, що в Тростянецькому районі, втопився 28-річний місцевий мешканець. Його тіло селяни учора самотужки дістали зі ставка.

Сезон купання триває, чимало з нас не раз відпочиватимуть на мальовничих берегах водойм. Утім, ніколи не варто забувати, що вода не пробачає помилок.


 

Юрій Ярмощук

23 липня, 2018