На Вінницькому олієжиркомбінаті налаштували нову лінію, що дозволить збільшити експорт готової продукції

Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті налаштували нову лінію, що дозволить збільшити експорт готової продукції

На Вінницькому олієжировому комбінаті запущена нова лінія фасовки рослинної олії. Її запуск дозволяє вдвічі збільшити потужність підприємства по випуску готової продукції.

На Вінницькому олієжировому комбінаті запущена нова лінія фасовки рослинної олії. Її запуск дозволяє вдвічі збільшити потужність підприємства по випуску готової продукції.

Група компаній ViOil нарощує потужності по виробництву фасованої продукції. Як повідомляють на підприємстві, обладнання дозволяє вінницькому підприємству фасувати 2 тис. тонн рослинної олії у місяць, що втричі більше, ніж було раніше.

«Ми розливаємо нашу продукцію в пластикову тару об’ємом від 1 л до 5 л, – розповідає голова правління Вінницького олієжирового комбінату Дмитро Чаленко. – Практично вся фасована олія призначена для експортного ринку, де вона користується високим попитом. Особливо це стосується високоолеїнової сонячної олії, яку ми розфасовуємо в пластикову тару об’ємом 1 л та 5 л».

Олеся Рудницька

19 грудня, 2018