На вінницькій вулиці чоловік торгував рогами диких тварин (ФОТО)

Новини Вінниці / На вінницькій вулиці чоловік торгував рогами диких тварин (ФОТО)

Учора на вул. Некрасова у Вінниці чоловік пропонував придбати доволі специфічний товар – роги диких тварин. Їх він розклав на капоті свого автомобіля.

Учора на вул. Некрасова у Вінниці чоловік пропонував придбати доволі специфічний товар – роги диких тварин. Їх він розклав на капоті свого автомобіля. Цього торговця помітили працівники Муніципальної поліції. На нього склали протокол за ст. 152 КУпАП, тобто за фактом порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. До речі, за цією статтею йому імовірно доведеться сплатити штраф 1360 грн.

Про цей факт повідомляється на сторінці у Facebook КП «Муніципальна поліція». Там же оприлюднені й фотографії.
Зазначається, що найімовірніше чоловік намагався продати роги лося. Видно, що у його «асортименті» були й інші подібні речі. Де він їх узяв – невідомо. Можливо, особисто полював за тваринами, порушуючи закон, чи перекуповував у браконьєрів, щоб на цьому заробити.

До речі, у Інтернеті можна знайти чимало оголошень про продаж рогів. Приміром, на одній популярній дошці оголошень днями пропонували великі роги оленя за 12 тис. грн. А скуповують, зокрема, роги лося по 350 грн за кг.


 

Юрій Ярмощук

5 липня, 2018